Vad kan Internet göra för ditt företag?

Vad kan Internet göra för ditt företag

När man pratar marknadsföring i dag så begår man ett generalfel om man inte tar upp internet och företagets profil online. Enligt internetstatistik.se är så mycket som 71 % av Sveriges befolkning dagligen ute på internet. Med andra ord så är möjligheterna oändliga när det gäller Online-Marknadsföring och vad det kan åstadkomma för ert företag.

Hur går man då tillväga?

Många företagare låter den ”IT-ansvarige” sköta allting som har med internet och datorer att göra. Det är den enklaste vägen att gå samt att man slipper ta tag i en massa ”internetgrejer”. Dock så är detta helt fel väg att gå för dig som företagare. En dålig strategi för Online-Marknadsföring kan stjälpa ditt företags chanser att synas och dra nytta av internet. Det enklaste sättet att skydda sig och samtidigt lära sig hur och vad man bör och inte bör göra är att gå en utbildning.

Genom att själv lära sig hur Online-Marknadsföring fungerar så skapar du inte bara en trygghet i att du själv kan kravställa externa leverantörer eller era egna teknikers arbete. Det ger också en fördel gentemot de konkurrenter som väljer att inte finnas med på internet och jobba aktivt med sin egen profil och marknadsföring.

Utbudet bland dessa utbildningar är stort idag. Men för dig som är småföretagare erbjuder Företagsakademin EU finansierade utbildningar inom Online Marknadsföring.

Bli först med att kommentera

Kommentera